maandag 28 december 2009

Mozzarellarol met grijze garnalen en basilicum op tomaten-paprikasalsa

Mozzarellarol met grijze garnalen en basilicum op tomaten-paprikasalsa
Ingrediënten

* 2 norivellen
* 200 g Noordzeegarnalen (gepeld)
* 300 g mozzarellakaas
* 4 tomaten
* 1 paprika (rood)
* 1 sjalotje
* 10 cl olijfolie (extra vierge)
* 2 theelepels limoensap
* 1 cl balsamicoazijn
* 2 eetlepels zure room
* 1 theelepel wasabipasta
* 8 blaadjes basilicum
* zeezout
* peper (zwarte peper)
Bereiden
Snijd de mozzarella in dunne plakjes en bedek de norivellen maar spaar 3 cm boven en onder. Leg de garnalen in het midden als een lijn en rol ze op. Snijd de gepelde tomaten en paprika in kleine blokjes, meng met de sjalotten, de olijfolie, het limoensap en de balsamico-azijn. Smaak af met zout en peper.

Meng de zure room met de wasabi. Verdeel de salsa over 4 borden. Snijd de rollen in plakjes van 1 cm en leg ze op de salsa. Serveer met de wasabidip en garneer met de basilicumblaadjes.

Geen opmerkingen: