Pasta Niçoise
Ingrediënten
- 400 g sperziebonen
- 400 g penne (pasta)
- 2 eieren
- 4 tomaten, op kamertemperatuur
- 2 blikjes tonijn op olie, uitgelekt
- 5-6 eetlepels groene pesto
- 12 zwarte olijven, in plakjes
- Versgemalen zwarte peper
Bereiden
Sperziebonen schoonmaken. Penne in ruim water met zout beetgaar koken. Na 3 min. sperziebonen toevoegen en meekoken. Intussen in andere pan eieren in 8 min. hard koken. Eieren met koud water afspoelen en pellen. Tomaten en eieren in partjes snijden. Tonijn afgieten en in stukken verdelen. Penne en sperziebonen overdoen in warme schaal. Pesto en olijfplakjes erdoor mengen. Stukken tonijn, partjes tomaat en ei erop leggen. Peper grof erboven malen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten