Joodse kippensoep
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 grote stukken soepkip; het liefst een poot en een borst
- 3 uien
- 4 teentjes knoflook (meer mag ook)
- 1 wortel
- vermicelli
- zout en peper
- 2 blokjes kippenbouillon
- 1 pakje kippensoep
- Nootmuskaat
Bereiden
Doe de kip in een grote pan met 2,5 liter water en laat aan de kook komen. Schuim deze af en voeg vervolgens de bouillonblokjes, zout en peper toe en laat dit minimaal 2 uur trekken.Voeg na een uurtje de in stukken gesneden uien en de knoflook toe,tezamen met de in plakjes gesneden wortel.
Bereiding:
Neem de kip uit de pan en snij deze in kleine stukjes, (goed opletten dat er geen botjes in de bouillon achterblijven)Voeg nu de vermicelli toe.
Maak af met een pakje kippensoep.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten