vrijdag 27 juni 2008

Lintpasta verdi met kaaschampignon saus

Vandaag weer eens heerlijk gekookt .Een pasta .Heel eenvoudig en lekker snel op tafel .
Wel met verse pasta ..De pastas van Knorr of Al Italia vindt ik steeds meer op karton smaken .Je heb tegenwoordig gewoon verse pasta in de super liggen .

Verdi di Lintpasta con la salsa agaric del formaggio Lintpasta verdi met kaaschampignon saus

Ingrediënten
  • 2 pakjes verse lintpasta verdi
  • 3 kleine aubergine
  • 3 lente uitjes
  • 2 teentjes gehakt
  • 1 el olijf olie
  • 2 takje munt
Voor de saus
Zie Tagliatelle met kaaschampignons en gegrilde zalm

Bereiden
Snipper de lente uitje en de knoflook. Snij de steel van de aubergine eraf .En snij hem door midden .Snij het kleine blokjes ,Doe de aubergineblokjes in in een vergiet en bestrooi ze met zout. Laat het 15 minuten staan zodat het vocht eruit kan lekken . Hak de munt fijn .
Verhit de olie in grote koekenpan of wok .Fruit de uitjes en knoflook. Doe de aubergine blokjes erbij. Als de pasta klaar is doe dan de mint bij het auberginemengsel en roer het even goed door . Doe de uit gelekte pasta erbij en roer het even door .
Serveer de pasta op de borden en doe de saus erover heen .
Mangi saporito

Geen opmerkingen: