Afgelopen weekend heeft dit maar eens dit gebrouwen.Heel simpel maar wel lekker en voedzaam
Tagliatelle met kaaschampignons en gegrilde zalm
Ingrediënten
Ingrediënten
- 350 gr tagliatelle
- 4 moten zalm
- Voor de saus
- 65 gr boter
- 40 gr bloem
- 6 dl melk
- 150 gr kaas naar keuze
- 1 bakje champignons (250 gr )
Bereiden
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op pakDe saus
Verhit op laag vuur de boter ineen steelpan. Doe de bloem erbij en laat alles 1 minuut koken. Haal het van het vuur en roer geleidelijk de melk doorheen.Zet de pan weer op het vuur en doe nu de kaas erbij en blijf roeren tot de kaas goed opgenomen is Laat het nu sudderen tot uw mooie dikke saus heeft …Wordt de saus te dik doe er dan een el melk bij.
Fruit in een koeken pan de champignons aan en doe bij de saus. Roer alles nog eens goede door
De zalm
Doe op de grillpan iets olie en wrijf dit met een keukenpapier in.Maak nu de grillpan goed heet.Als de pan goed heet is draai dan het gas naar matig.Lig de moten voorzichtig op de grillpan. Laat ze ongeveer 4 min lekker garen.Draai de dan om.En grill ze nu nog 2 minuten Ze moeten niet uit elkaar vallen
Serveer de borden met de pasta en verdeel de saus over de pasta.Lig de zalmmoten ernaast.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten