woensdag 7 mei 2008

Pasta met bonen en rode paprika

Het mooie weer houd maar aan Mij waan me al helemaal weer in Italië als ik in me kruiden loop. De oregano komt al weer op de eerste blaadjes van de basilicum komt komen boven de grond.Tijd voor Pasta

Pasta met bonen en rode paprika (Pasta con le fave e la paprica rossa)

Ingrediënten
  • 200 gr tuinbonen
  • 300gr penne rigatta
  • 2 el olijfolie
  • 2 teentje geperste knoflook
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden
  • Snufje cayennepeper
  • 200 gr mozzarella in blokjes

Bereiden
Breng een grote pan met water aan de kook Doe de tuinbonen erin en kook ze 2 minuten.Haal de bonen met een schuimspaan uit het water.Doe de pasta met een theelepelzout in het kokende water en kook hem al dente. Dop ondertussen de tuinbonen(zo blijven ze mooi wit)
Verhit de olie in grote pan en voeg knoflook en paprika.Fruit ze 2 minuten op laag vuur
Laat de pasta uitlekken en doe het met de tuinbonen, mozzarella over in de braadpan. Roer het goed door op een laag vuur totdat de mozzarella gaat smelten. Breng het op smaak met peper en zout.

Geen opmerkingen: