maandag 5 mei 2008

Tagliatelle met geroosterde groenten en kaas

Me vrienden zeiden je moet met je leven verder gaan en denk aan de leuke dingen van hem .Hij is 14 jaar geworden in mensenleven is dan 98 jaar . Dus ik ben maar weer gaan koken .Ik heb er geen foto van omdat het wel even in kleine stapjes gaat

Tagliatelle met geroosterde groenten en kaas
  • 400 g tagliatelle
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 aubergine, in grove stukken
  • 1 rode paprika, in grove stukken
  • 1 gele paprika, in grove stukken
  • 1 courgette, in stukken
  • 2 el olijfolie
  • klein handje verse basilicum, kleingesneden
  • 1 el pijnboompitten
  • 100 g kaas extra gerijpt, raspen

Bereiding
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de grill. Schep de knoflook en de groenten in een kom en meng er de olijfolie door zodat alles is bedekt met een dun laagje olie.
Rooster de groenten ongeveer 4 minuten onder regelmatig keren op de grill.
Serveer de geroosterde groenten op de tagliatelle en bestrooi met pijnboompitten, geraspte kaas en basilicum. Serveer direct.

Geen opmerkingen: