Toscaanse pasta
Ingredienten
Ingredienten
- 1 zak Italiaanse roerbakmix
- 4 nestjes tagliatelle
- 1 ui
- 4 eetlepels (olijf)olie of de olie van de zongerijpte tomaten gebruiken
- 2 teentjes knoflook
- 1 schaaltjes gevulde filet Toscaans
- 1 potje semi-zongedroogde tomaten (320 ml)
- 1 bakje jumbo garnalen
- Italiaanse salade
Bereiden
Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Ui pellen en in halve ringen snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten. Ui en knoflook 2-3 minuten bakken. Filets bij uien leggen en 4 minuten aan beide zijden bruinbakken. Zongedroogde tomaten laten uitlekken en halveren.Roerbakmix 3 minuten wokken.Doe de garnalen erbij en laat die 1 minuut mee wokken.Tagliatelle door de roerbakmix mengen. Laat het even doorwarmen. Tagliatelle mengsel met rest van olie, , ui en tomaten mengen en over de borden verdelen. Filets erop leggen. Met Italiaanse salade serveren.Je kan ook een kant en klare salade bij Appie kopen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten