Couscous salade met radijsjes en tuinbonen
Ingrediënten
Ingrediënten
- 300 g couscous (pak a 500 g, biologisch)
- 2 pakken tuinbonen, fijn (a 300 g, diepvries)
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- 1 zakje verse peterselie (30 g), fijngesneden
- 1 zakje radijs, in vieren
- 1 ui, gesnipperd
- 2 pakjes witte kaas, plak 45+ (a 150 g), in blokjes
Bereiding
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop een dressing van de olie en de balsamicoazijn. Schep de couscous om, zodat deze wat afkoelt. Schep de peterselie, de radijs, de ui en de kaas door de couscous. Serveer de lauwwarme salade in 4 diepe borden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten