Tagliatelle met geroosterde groenten en kaas
- 400 g tagliatelle
- 3 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 aubergine, in grove stukken
- 1 rode paprika, in grove stukken
- 1 gele paprika, in grove stukken
- 1 courgette, in stukken
- 2 el olijfolie
- klein handje verse basilicum, kleingesneden
- 1 el pijnboompitten
- 100 g kaas extra gerijpt, raspen
Bereiding
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Verwarm de grill. Schep de knoflook en de groenten in een kom en meng er de olijfolie door zodat alles is bedekt met een dun laagje olie.
Rooster de groenten ongeveer 4 minuten onder regelmatig keren op de grill.
Serveer de geroosterde groenten op de tagliatelle en bestrooi met pijnboompitten, geraspte kaas en basilicum. Serveer direct.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten