dinsdag 1 mei 2007

Chinese wokschotel met surimi

Verleden week had ik u verteld over het kookboekje van Appie .”Kookboek voor de dinsdag
Vanavond ga ik er een recept uit maken .Chinese roerbakmix vormt de basis van deze razendsnelle wokschotel
Roer bak de groente snel en op hoog vuur zodat het lekker fris en knapperig blijven

Chinese wokschotel met surimi
Ingrediënten
  • 300 gr rijst
  • 2 el olie
  • 1 zak Chinese wokgroenten
  • 2 tl komijn
  • 2 pakje surimi
  • 1 el ketjap asin
  • 1 el thaise vissaus

Bereiden
Kook de rijst volgens de aanwijzingen
Verhit in een wok de olie op een hoog vuur tot die begint te walmen. Bak de roerbakmix met de gemalen komijn 3 tot 4 minuten .
Schep de reepjes surimi en de rijst door de groenten
Verwarm de wokschotel nog 1 -2 minuten en breng het op smaak met de ketjap, vissaus en (versgemalen )peper

Geen opmerkingen: