Roti bonen met Kip
Ingrediënten
- 2 pakjes Faja Lobi Roti Trafasie (3 stuks per pak)
- 2 theelepels tomatenpuree
- 1 tomaat
- 5 eetlepels zonnebloemolie
- 1/2 ui
- 1 kopje water
- 400 gram sperziebonen
- 200 gram kipfilet
- 5 eetlepels Faja Lobi Kouseband (roerbakmix)
Bereiden
Olie verhitten en ui hierin fruiten; kipfilet (in blokjes) toevoegen en enkele minuten meebakken. Kouseband (roerbakmix), tomatenpuree, tomaat en de sperziebonen toevoegen, goed omscheppen en enkele minuten roerbakken, vervolgens het water toevoegen en omscheppen; het geheel 15 minuten zachtjes laten sudderen. Eventueel zout naar smaak toevoegen.Serveertip:
Serveer de roti op één van de volgende 2 manieren; Als hoofdgerecht, serveer de roti en de Roti bonen met Kip apart; warm de roti op, breek een stuk van de roti (circa 7x7cm) en pak met dit stuk de benodigde Roti bonen met Kip, waarna het met de hand wordt gegeten. Of serveer de roti als wrap, warm de roti op, vul de roti met de Roti bonen met Kip en rol die op, waarna het geconsumeerd kan worden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten