Aubergine Tomaat lasagne met yoghurtsaus
Ingrediënten
Ingrediënten
Voor de saus
- 1 sneetje witbrood
- 1 teentje knoflook(geperst)
- 40 gr walnoten
- 1 el fijn gehakte munt
- 1 dl dikke yoghurt
- Citroensap
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °CWas de tomaten en aubergines.Snijd de aubergines in lange dunne plakken (1 cm) en leg de helft op de bakplaat.Beleg ze met de in plakken gesneden tomaten en bestrooi ze met zout, peper en tijm naar smaak. Dek de tomaten met de overgebleven plakken aubergine.Besprenkel het geheel met olie.Bak de lasagne in het midden van oven gedurend 10 -15 minuten.De aubergine moet beetgaar zijn.
De saus.
Week het broodje zonder korsten 5 minuten in water.Knijp het brood goed uit en meng het met 1 el olijfolie, de knoflook, walnoten en munt. Roer de yoghurt door er heen Maak het smaak met zout, peper en citroensapLekker met couscous
Geen opmerkingen:
Een reactie posten