zondag 30 maart 2008

Volkorenbroodmix van de Aldi

U denkt die Robert bakt zeker geen brood meer.Ik bak elke week 3 broden.
Maar ik heb geen tijd om allerlei ingrediënten bij elkaar te zoeken.ik bak de laatste tijd met de volkoren mix van de Aldi.

Volkorenbrood van de Aldi Ingrediënten
  • 1 pak volkoren mix
  • 320 cl water
  • 25 gr boter

Bereiden
Doe de mix in een kom. Doe het water en de boter erbij. Kneed het met een mixer met kneedhaken tot u een soepel deeg heeft.Laat 10 minuten rusten en kneed het weer even door.Laat het nu 30 minuten rijzen.Trek aan het deeg en vouw het in drieën op.Rol het nu als een worst en doe in het ingevette bakblik.Laat het nu 30 minuten rijzen Verhit de oven naar 230 °C.Bak het in 30 minuten mooi goudbruin.

Waarom hier een mix.
Ik heb het in verschillende vormen gebakken.een vloerbol, vloerbrood en het normaal brood van gemaakt.

Geen opmerkingen: