woensdag 26 maart 2008

Tagliatelle met broccoli en kaas

En een beetje bekomen van de paas. Nog nooit mee gemaakt dat je de eieren moet zoeken in de sneeuw. En omdat we toch richting de zwembroek of bikiniweer gaan .Heb ik een paar slanke en snelle pasta recepten gemaakt

Tagliatelle met broccoli en kaas
Ingrediënten
  • 250 gr tagliatelle
  • 400 gr broccoli
  • 100 gr geraspte kaas
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • ½ el. olijfolie traditioneel
  • 1 dl. room culinair
  • peper
  • 3 el. basilicum, fijngeknipt

Bereiden
Kook de tagliatelle in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Fruit de ui met de knoflook 5 minuten in water met zout en giet de groente af. Schep het uimengsel met de broccoli, de room culinair, de kaas en peper naar smaak door de afgegoten tagliatelle. Strooi de basilicum erover en serveer direct.

Geen opmerkingen: