Mihoen groenteschotel met tahoe
Ingrediënten
Ingrediënten
- 250 g mihoen of noedels
- 1 zakje boemboe nasi-gorengkruiden,
- 1/2 blok tahoe (ca. 200 g)
- 3 el ketjap
- 1 ui
- 3 el zonnebloemolie
- ½ pak Chinese groenten (diepvries)
- zout en peper.
Bereiden
Bereid de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, week de nasikruiden. Snij de tahoe in blokjes, doe ze in een kom en voeg de ketjap toe en schep door elkaar. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een wok of hapjespan, fruit de ui glazig. Voeg de tahoeblokjes met de ketjap toe en roerbak circa 3 minuten. Voeg 3 el water toe en vervolgens de nasikruiden en de Chinese groenten. Meng goed en laat ongeveer 10 minuten sudderen op een laag vuur. Breng op smaak met zout en peper. Schep de mihoen door het groentemengsel en bak even mee.Met dank aan vegatopia

Geen opmerkingen:
Een reactie posten