Italiaanse kruiden groentesoep.
Ingrediënten
Voor de bouillon.Ingrediënten
- 1,5 l water
- 1 tablet groenten bouillon
- 2 tl oregano
- 2 tl basilicum
- 1 takje tijm
- 2 tl bieslook
- 1 teentje knoflook
De groenten
- 1 courgette
- 200 gr broccoli
- 1 prei
- 4 worteltjes
- 1 paprika rood
Bereiden
De Bouillon Vul een soeppan met water. Doe alle kruiden, de geperste knoflook en het tablet groentebouillon erin . Laat het een paar uur trekken.Als je een oliesteltje heeft dan minmaal 3 uur.Stel het zo af dat het net niet aan de kook raakt.
Snij de courgette in dunne plakjes.Worden de plakje te groot halveer ze dan.Maak de worteltjes schoon en snij ze ook in dunne plakjes.Doe dit ook met prei.Maak de paprika schoon en snij die kleine reepjes.
Doe de groente in de bouillon en laat het nog 10 minuten door warmen.Niet laten koken.De groenten moeten beetgaar zijn.
Geef er een ciabatta erbij
Geen opmerkingen:
Een reactie posten