maandag 25 februari 2008

Tortelloni del pesto met kaas spinazie saus ( 2 personen )

Vandaag helaas een recept zonder foto. Gewoon een keer vergeten.

Tortelloni del pesto met kaas spinazie saus ( 2 personen )

Ingrediënten

  • 1 zakje Tortelloni del pesto
  • 20 gr boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 1 1/2 dl groentekookvocht
  • 1 1/2 dl melk
  • Peper
  • Zout
  • 200 gr geraspte gorgonzola
  • 3 blokjes spinazie

Bereiden
Kook de Tortelloni beetgaar. Smelt de boter, voeg de bloem toe en warm dit goed door Giet er in gedeelten onder goed roeren de melk en het groetenkookvocht bij tot een gladde saus is ontstaan Maak de saus op smaak met peper, zout Voeg de kaas toe en blijf roeren tot de kaas is gesmolten.Voeg dan de blokjes diepvries spinazie toe.Blijf roeren tot de spinazie is ontdooid. Laat het nog even op een laag vuur doorwarmen.Roer nog eens alles door.

Doe de pasta op een bord en schenk de saus er door.

Geen opmerkingen: