dinsdag 5 februari 2008

Champignon groentecurry

De curry van gisteren was heerlijk en spicey .Voor vandaag heb ik nog een heerlijke curry. Maar kijk uit hij is niet zo geschikt voor kinderen .Ik heb ingrediënten gebruikt die ik nog over had van gisteren .Want eten weg gooien is zonde

Champignon groentecurry
Ingrediënten
  • 500 gr broccoli
  • 3 el olie
  • 2 el rode currypasta
  • 2 bakjes champignons
  • 1 blikje mini maïs
  • 1 rode paprika
  • ½ Chinese kool
Bereiden
Snij de Chinese kool in reepjes .Snij de champignons door de helft. Maak de paprika schoon en snij in dunne reepjes .Snij de broccoli in kleine roosjes en kook ze ongeveer 5 min in en bodem water .
Verhit de olie en fruit de pasta tot hij verkeurt en sterk begint te ruiken .Schep nu de champignons ,de Chinese kool, de uitgelekte mini maïs , de paprika bij de pasta Laat het ongeveer 10 minuten klaar stoven. Doe nu de broccoli erbij en bak die nog 3 minuten op een hoog vuur mee. Breng de curry op smaak met peper en zout.

Geef er pandarijst bij.

Geen opmerkingen: