donderdag 17 januari 2008

Thai groentenoedels

Vandaag nog een pasta maar dan Chinese. Noedels .Ik heb eigenlijk geen tijd om echt te koken . Maar ik heb iets in elkaar van allemaal restjes en zakje noedel soep

Thai groentenoedels (2 personen)
Ingrediënten

  • 2 zakjes noedel soep (Toko)
  • 1 kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kleine prei
  • 100 gr champignons
  • 1 rode of groene paprika
  • 1 scheutje vissaus
  • 1 tl sambal
  • 2 stengels paksoy

Bereiden
Kok de noedel soep volgens de gebruiksaanwijzing. Snipper de ui en de knoflook. Snij de prei in dunne ringetjes .Maak de paprika schoon en snij het in kleine blokjes .Maak de champignons schoon en snij ze in vieren
Verhit de olie in de wok. Fruit de ui en de knoflook . .Fruit de champignons mee. Doe de prei en de paprika erbij en wok alles even op een hoog vuur ca 3 minuten .Doe noedels en soep erbij. Proef eerst of je nog vissaus bij wil doen .Roer de sambal erdoor .
Serveer het in kommen 맛 있 먹으십시오 (eet smakelijk)

Geen opmerkingen: