Thaise groentesoep met kokos, ei en koriander
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 zak (250 g) Noedels
- Zonnebloem Olie
- 2 zakken Thaise roerbakgroenten (à 400 g) of nasigroenten
- 3 groentebouillontabletten
- 1 pakje (2 dl) Romige Kokosmelk
- 4 el fijngehakte koriander
Bereiden
Kook de eieren in ruim kokend water 8 minuten. Laat ze onder de koude kraan een beetje afkoelen, pel en halveer zeKook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de groenten 2 minuten.
Voeg aan 1.5 l kokend water, de bouillontabletten de groenten en de kokosmelk toe. Roer tot de bouillontabletten zijn opgelost. Aan de kook laten komen en nog 2 minuten pruttelen. Verdeel de noedels over 4 grote soepkommen, schep de groentesoep erop, leg er 2 halve eieren bij en bestrooi met de koriander.
De Sint wenst iedereen een prettige pakjes avond
Geen opmerkingen:
Een reactie posten