woensdag 19 december 2007

Gevulde wraps met garnalen

Als u geen soep wil als voorafje bij het Kerstmenu dat heb ik hier een leuk alternatief

Gevulde wraps met garnalen

Ingrediënten

  • 200 gr Hollandse garnalen
  • 4 kleine wraps (knoflook smaak ((Xenos))
  • 1 dl mayonaise
  • 4 el tomatenketchup
  • 1 tl paprika poeder
  • 2 teentje knoflook
  • 2 el gehakte bieslook
  • ¼ krop ijsbergsla

Bereiden
Snij de ijsbergsla in reepjes. Doe in een kom de mayonaise, tomatenketchup, paprikapoeder, uitgeperste knoflook en de bieslook en klop er een saus van. Breng op smaal met zout en versgemalen peper. Bestrijk de wraps met de saus, blijf ongeveer 3 cm van de randen af. Verdeel de garnalen en de reepjes erover en rol ze op. Vouw ze in plasticfolie en laat ze opstijven in de ijskast . Snij ze vlak voor het opdienen 1 x schuin door zet ze op het midden van het bord schuin tegen elkaar

Geen opmerkingen: