dinsdag 6 november 2007

Groente pasta met rivierkreeftjes .

Eindelijk weer eens vroeg thuis .Dus lekker koken . Op een markt wat verse groenten en rivierkreeftjes gehaald
Met deze ingrediënten ga ik een lekkere pasta maken

Groente pasta met rivierkreeftjes .

Ingrediënten
  • 300 gr pasta
  • 200 gr sperziebonen
  • 150 gr bospeen
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 gr rivierkreeftvlees
  • 2 el olijfolie
  • 200 ml water
  • 1 groentebouillonblokje

Bereiden
Kook de pasta zoals aangegeven .Pel de ui en de knoflook. Snipper ze . Maak de sperziebonen schoon en halveer ze .Maak de paprika schoon en snij in kleine blokjes .Snij de courgette in dunne plakjes Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maak de bospeen schoon en snij de wortels in dunne plakjes
Verhit in een koekenpan de olie .Fruit de ui en de knoflook .Doe dan de sperziebonen, wortel en broccoli erbij.
Wok dit even op een hoog vuur .Doe paprika en het kreeftvlees erbij en laat die even 1 minuut meebakken .Draai het vuur laag en doe de bouillon erbij .Laat het even sudderen tot de sperziebonen beet gaar zijn .

Geen opmerkingen: