Foe yong hai met champignons en rivierkreeftjes
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 200 gr champignons
- 100 rivierkreeftjes vlees
- 3 eieren
- 2 el olie.
- Peper, zout
- 1 tl 5 kruiden
Voor de saus
- 1 blikje tomatenpuree
- 1 tl sambal
Bereiden
Snipper de sjalotjes en de knoflook .Maak de champignons schoon en snij ze in plakjesKlop de eieren los met de kruiden .Verhit de olie in grote koekenpan Fruit de sjalotjes en de knoflook. Doe champignons en de kreeftjes erbij en bak dat 2 minuten Draai het vuur lager en giet het eimengsel erover heen .Keer de omelet om als de bovenkant droog is . Keer de omelet om en bak hem nog ca 2 minuten .
Klap dan de omelet dubbel op een bord .
Doe in een steelpannetje de tomatenpuree en de sambal roer dit goed door elkaar. Als het te droog blijft doe er dan 1 el water bij
1 opmerking:
Lijkt me heerlijk.
En lekker snel.
Van de week ook erg druk dus....ga het eens proberen.
Gr Gipskruit
Een reactie posten