Spaghetti hartige taart Ingrediënten
- 250 gr spaghetti
- 1 zak Italiaanse wokgroenten
- 1 blikje tomaten puree
- 2 schaaltjes groenteballetjes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 el olijfolie
- 2 pakjes bladerdeeg
- Boter
- 75 gr geraspte kaas naar keuze
Bereiden
Kook de spaghetti als voor geschreven .Pel de ui en de knoflook. Snipper ze .Verhit de olijfolie in een grote koekenpan Bak de ui en de knoflook glazig .Doe de wokgroenten erbij en wok het ongeveer 2 minuten .Doe de tomatenpuree erdoor en een heel klein beetje water zodat de puree oplost. Doe de uitgelekte spaghetti er door heen en . Laat nu het gerecht afkoelen .
Vet een springvorm in en bekleed het met het bladerdeeg .Doe een klein laagje van het spaghetti mengsel erin. Bestrooi het met kaas en druk de groenteballetjes erin .Herhaal dit nog een keer tot de je op de helft zit van de hoogte van je springvorm. Vouw het bladerdeeg erover .Sluit hem af met de overgebleven bladerdeegplakjes Prik met een vork er een paar gaatjes in zodat dat het vocht kan ontsnappen .Bak hem af zoals op het pak van het bladerdeeg staat aangegeven .
Tip:je kunt de vulling een avond van te voren maken .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten