vrijdag 12 oktober 2007

Mexicaanse Bonenschotel

De dagen worden korter. Dus het is weer tijd voor winter kost . De boerenkool, erwtensoep en bruine bonen .Ik had trek in het laatste al is wel zware kost .En voor je omgeving is het ook niet bevorderlijk. (knipoog) Gelukkig heb ik niet zo last van .

Mexicaanse Bonenschotel.

  • 1 Pot bruine bonen
  • 1 ui
  • 2 teentje knoflook
  • 1 pakje Mexicaanse roerbakgroente
  • 1 schaaltje gehakte tofu
  • 2 el Mexicaanse kruiden
  • 1 dl water
  • 1 el olijfolie

Bereiden
Pel de ui en snipper hem grof samen met de knoflook. Doe de olie in een grote koekenpan en fruit de gehakte tofu aan .Doe de ui en de knoflook erbij. Op een zachtjes vuur even fruiten . Doe de groenten erbij en bak die even op een hoog vuur (ca 2 minuten ) Strooi de kruiden erover en mix alles even goed door elkaar. Laat de bonen uitlekken en doe die erbij. Schenk het water erbij en roer alles goed door. Laat het even indikken

Serveer het met rijst.

Geen opmerkingen: