maandag 3 september 2007

Tjaptjoi met tofu

Moe van het werken en dan nog koken Gelukkig had ik nog wat rijst en voordat naar huis ging nog even langs Appie gegaan .Dan denken wat wil ik maken .Ik had wel trek in veel groenten en tofu .Nou de keus was gauw gemaakt .

Tjaptjoi met tofu

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 boemboe Tjaptjoi (tante Lien)
  • 1 zak wokgroenten Oosters
  • 300 ml water
  • 1 blok tofu

Neem altijd de boemboe die in een toko liggen .Die van Conimex zijn echt niet te eten als dit geproefd heb

Bereiden
Dep de tofu droog met een keukenrol. Snij het in mooie kleine reepjes .Pel de ui en snipper hem Verhit een wok en doe er 1 el olie .Bak de ui glazig .Doe dan de reepjes tofu en de boemboe erbij. Fruit het even. Doe dan het water erbij en de groenten .Roer alles goed door elkaar en laat het ongeveer 5 minuten sudderen
Verdeel de rijst over de borden en doe dan de Tjaptjoi erbij.

Geen opmerkingen: