vrijdag 21 september 2007

Spinazie met crème fraîche aardappelpuree(2 personen)

Gisteren had ik weer even tijd om te koken .En omdat de R in de maand is moet er goed gegeten worden met verse groenten .Ik had een zak verse spinazie gehaald .En een vette vis een keer in de week is ook gezond

Spinazie met crème fraîche aardappelpuree(2 personen)

Ingrediënten

  • 450 gr verse spinazie
  • 500 gr aardappelen (kruimig)
  • 1 bakje crème fraîche
  • 20 gr verse bieslook
  • 2 lekkerbekjes

Bereiden
Schil de aardappelen .Zet ze op in een laagje water .Giet de aardappelen af en stamp ze tot puree. Doe de het bakje crème fraîche lepel voor lepel erbij zodat je smeuïge aardappelpuree krijgt .Hak de spinazie grof en kook die gaar. .
Verdeel de spinazie en de puree over de borden en lig de lekkerbekjes erbij

Geen opmerkingen: