zaterdag 14 juli 2007

Weekend weg

Ik ben het hele weekend naar het North Sea Jazz .Dus geen recepten dit weekend . Ik heb nog wel een leuk berichtje uit AGD .Hieruit blijkt dat Chinezen alles eten

Straatventer verkoopt kartonnen knoedels

Ze zaten vol vezels, maar dat was ook het enige positieve dat gezegd kon worden van de knoedels gevuld met bordkarton die een Chinese straatverkoper aan de man bracht in Peking.

De man scheurde stukjes karton af en doopte ze in een chemisch goedje, zo was vandaag te zien op de Chinese televisie die met een geheime camera opnames had gemaakt. Hij versterkte het zogenaamde vlees met wat vettig varkensvlees.

De verkoper vertelde de incognito verslaggevers dat de meeste klanten niets vreemds merkten als ze de deegballetjes verorberden. Hij voegde eraan toe dat hij ze zelf nog nooit had gegeten.

Het is het zoveelste schandaal over de Chinese voedselindustrie in korte tijd. De laatste tijd kwamen onder meer giftige vissen, met virussen besmette varkens en een tandpasta die chemicaliën bleek te bevatten in het nieuws. Eerder deze week werd de directeur van de keuringsdienst van waren geëxecuteerd vanwege corruptie.

Geen opmerkingen: