donderdag 19 juli 2007

Week van de Smaak

In september wordt Nederland omgetoverd in een smakelijk paradijs. Tijdens de eerste 'Week van de Smaak' staat genieten voorop. Proef het lekkerste dat Nederland te bieden heeft.
Ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding staan centraal tijdens de eerste Nederlandse Week van de Smaak. Een week lang draait het allemaal om 'smaak' bij de honderden grote en kleine activiteiten.

De eerste editie belooft een smakelijk spektakel te worden. Restaurants, producenten, consumenten, winkels, buurthuizen, supermarkten, kookscholen, boerderijen en basisscholen uit het hele land doen mee. Allen met een eigen activiteit, van kleinschalig tot groots aangepakt.

Op 24 september vindt de aftrap plaats met het 'Grote Week van de Smaak Ontbijt' in de Kunsthal in Rotterdam. Tijdens deze week worden er onder andere proeverijen georganiseerd bij de natuurvoedingswinkels, boeren gaan op bezoek bij scholen onder het mom van 'Boer zoekt Mond' en er worden talloze product- en kookdemonstraties gehouden.

Meer weten over de Week van de Smaak en het programma, kijk op www.weekvandesmaak.nl.

Geen opmerkingen: