maandag 30 juli 2007

Pasta uit de tuin (Pasta dal giardino)

Vandaag eens een lekker pasta gerecht met allemaal groenten uit me tuin .Op een gele wortel na .
Pasta uit de tuin (Pasta dal giardino)

Ingrediënten
  • 150 gr pasta (schelpjes)
  • 100 gr sperziebonen
  • 1 kleine broccoli
  • 3 worteltjes
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook uit de knijper
  • 1 gele wortel
  • 1 paprika
  • 1 schaaltje vega balletjes
  • 2 el olijfolie

Bereiden
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
Pel de ui en snipper hem. Maak de wortels schoon en snij ze in hele dunne plakjes .Doe dit ook met de gele wortel. Maak de paprika schoon en snij die blokjes .Verdeel de broccoli in kleine roosjes .
Verhit de olie en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn. Doe de wortels,de gele wortel erbij en bak alles op een hoog vuur 3 minuten .Doe dan de paprika erbij en de vega balletjes bak het dan nog 1 minuut op een hoog vuur en draai dan het vuur op laag en laat het nog 5 minuten sudderen .
Als je geen tofu balletjes lust dan neem je soepballetjes

Geen opmerkingen: