dinsdag 12 juni 2007

weg bij foodrank

Vrijdag stond er een artikel op blog over van mij van een broodschrijver . Dat ik alles kopieerde .Tja, een traditioneel gerecht ga je niet veranderen .Hij deed het wel met ze moeders boerenkoolstamppot. Een saaier gerecht heb je niet (gaap) .Daarna ontving een aantal hate mails.Vanmiddag heb ik met foodrank gemaild dat ik geheel verwijderd wil worden .Hij was het ook van plan dus ik heb de eer aan me zelf gehouden en onmiddellijk de stembutton er af gehaald .
Zins ik voor me lol een foodlog heb zijn er twee dames die maar even gingen dicteren wat ik moest schrijven (zie bladen ) daar staan hun comments .Ik zal hun namen niet noemen want ik gun ze geen hoge pagevieuws .Ze schrijven allebei op een forum De een produceert nog meer als de banketbakker hier uit het dorp. Maar op foodrank zie je nooit wat .Dus me geloof is er een beetje van af .O ja alles komt uit een boekje Lekker origineel hoor . Bah .
Nu ik een blog over me tuin heb zit de andere daar ook stiekem op te gluren .Jammer dat ik de IP adressen kan zien .

Zo ik ben me gal kwijt .O sorry ik zal er een ander zin van maken anders heb ik die zin ook weer gekopieerd Gelukkig geeft de dikke van Dale een ander zin voor me .Me boosheid geuit .
Maar stoppen met koken en schrijven doe ik niet daar heb ik te veel lol in .Dus droom zacht en zoals ze in de USA zeggen and may the bugs your not bite

5 opmerkingen:

Martijn Verschuur zei

Hee Robert,

Wat een gezeik allemaal zeg! Als je gewoon zo door gaat komt alles goed..ik consulteer je site graag! Wat een kinderachtig gedoe allemaal zeg...

Martijn Verschuur

man in de keuken

Robert zei

Dank je Martijn.Ik stop ook echt niet hoor.En het helemaal me stijl niet maar ik was zo boos

Je bewonderaar zei

Hej Robert,

Je hep helemaal geleik hoor .Die Nederlandse spelling is heelemaal zo makkelijk nog nie ,dus koopyjeren van andere broodlog is wel zau handig ,dan hoef je ook de speling niet meer na te laupen .
.Ik ben "Me boosheid geuit" trouwes nie kunne vinde in me Dikke van Dale ,zal ze es een meeltje sture dat ie er nog nie in staat .
.
.Me IP is trouwes 82.95.37.168, ik zit bij XS4all en me woonplaats is in Delft .Dan hoef ie da ook nie meer op te zoeke .
.
.Suukzes met je hobbie en nie stoppe hoor, deze zou een gemis sijn voor de broodlog comjoenitie .

Robert zei

Kijk van dit soort flauwe mails krijg ik al de hele week binnen.Beetje kinderachtig hoor.

ellen zei

Dit is inderdaad wel heel kinderachtig! Gewoon doorschrijven Robert. ik wist niet dat de bloggerswereld zo'n wespennest kan zijn. Jammer, het lijkt me niet de bedoeling het plezier in het schrijven te benemen. Kritiek op een ander uiten mag van mij, maar dit soort flauw gedoe is niet leuk meer!