Sambal goreng boontje met surimi
- 1 bakje surimi
- 300 gr sperziebonen
- 1 ui
- 7 teentjes knoflook
- 2 tl trassi
- 1 el sambal oelek
- 2 á 3 tl tamarinde
- Zout
- Suiker
- 1 el olie
- 300 dl kokosmelk
Bereiden
Ui, knoflook, trassi, sambal, tamarinde, zout en suiker wrijf je in de vijzel fijn. Verhit de olie en bak het mengsel samen met Laos en de surimiVoeg dan de sperziebonen toe, roer de kokosmelk erdoor en laat het gerecht in koken tot het smeuïg is
2 opmerkingen:
He! Je hebt er nu foto`s bij.
dat ziet er lekker uit.
Toch leuk die oude kookboekjes:)
Gr Gipskruit
Ik schrijf altijd eerst het recept op .En als ik dan gekookt en gegeten heb dan plaats ik de foto's
Ze zijn leuk die oude kookboekjes.Ik heb even een paar dagen vrij en ben een beetje aan het rommelen en vond nog meer van die boekjes.Ik zal wat meer uit die boekjes koken
Gr Robert
Een reactie posten