Rijst met paksoi
Ingredienten
- 250 gr rijst
- 1 bakje kastanjechampignons (250 g)
- 1 paksoi
- 1 blok Tofu
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 rode punt paprika
- 3 el oestersaus
Bereiden
Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Snij de tofu in reepjes van 1 cm Champignons schoonborstelen en in vieren snijden, paksoi wassen en in stukken snijden. In wok olie verhitten. Tofu reepjes 3 min. Roerbakken. .Paksoi en champignons toevoegen en nog 4 minuten roerbakken. Paprika toevoegen en dan nog 1 minuut roerbakken Oestersaus toevoegen en verwarmen. Rijst over de kommen verdelen en groenenmengsel erop scheppen.
2 opmerkingen:
heerlijk ziet het eruit Robert
oke ik zou de tofu vervangen door kipfilet.
ps Ben je vegetarisch /allergisch of vind je de manier hoe wij "vlees produceren "niet correct
ik denk het laatste maar weet het niet zeker vandaar....
Ik ben het daar ook niet mee eens maar kan het nog niet zo doorvoeren als jij
Ik ben vegatarisch geworden om dat ik een allergische reactie kreeg en ik vind hoe het vlees wordt opgefokt niet de juiste manier.Op een van de blof staat een heel stuk over de plofkippen.
Een reactie posten