woensdag 16 mei 2007

tortelloni di spinaci

(English readers, please scroll down)
Spinazie had ik al een tijd niet gegeten En het is overal volop te krijgen .Ik dacht zal ik het met aardappelpuree eten .Of zal ik er iets bijzonders van maken .Een hartige taart misschien of met pasta?.Spinazie vindt ik het lekkerst met kaas erdoor heen .Ik wist dat ik nog een pakje tortelloni ricotta had .
tortelloni di spinaci

  • 2 pakjes tortelloni ricotta(of andere kaas vulling)
  • 750 gr spinazie of 300 gr gehakte spinazie(diepvries)
  • 2 eidooiers
  • 150 gr Parmezaansse kaas
  • 25 gr boter.

Bereiden
Kook de spinazie af, laat ze uitlekken en hak ze fijn, vermengen met de 100 gr Parmezaansse kaas en de eidooiers Kook de tortelloni gaar volgend de aanwijzingen en met de boter en spinazie vermengen. Strooi de rest van de kaas erover en opdienen.
De smaak kan eventueel nog met wat room verzacht worden, voeg deze dan vlak voor het serveren toe.

Spinach I for quite some time had not eaten and everywhere in abundance it to get. I thought I will eat with mashed potatoes. Or I will make of it something particular. A hearty cake perhaps or with pasta?. Spinach finds I nicest with cheese by it gone. I knew that I still a bundle tortelloni had ricotta.

tortelloni di spinaci

  • 2 bundles tortelloni ricotta (or other cheese stuffing)
  • 750 gr spinach or 300 gr chopped spinach (freeze)
  • 2 eggs yolk
  • 150 gr Parmezaansse cheese
  • 25 gr butter
To prepare
Boils down spinach, late they leak out and chop them, mix cheese with 100 gr Parmesans and the eggs yolk Cook the tortelloni done next the indications and with mix butter and spinach. Scatter the rest of the cheese and serve. The taste is possible still with what room is moderated, joint these then flat for

1 opmerking:

Gipskruit zei

Ziet er heerlijk uit en ook lekker snel klaar top!