donderdag 3 mei 2007

molla degli spaghetti

(english readers, please scroll down)Na de BBQ van gisteren nu maar weer aan het gewone eten . Nou gewoon dus nog steeds mediterraans .Het blijft lekker weer dus we kunnen nog steeds buiten eten .Dus een heerlijke lentepasta

molla degli spaghetti

Lente spaghetti

Ingrediënten
  • 1 groene paprika
  • 2 tomaten
  • 1 venkelknol
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 gr olijven
  • Zout, peper
  • 1 tl oregano
  • Olijfolie
  • 300 gr spaghetti

Bereiden
De paprika, tomaten, venkel, ui, knoflook en olijven snipperen .Deze met zout, peper en oregano en 3 el olijfolie mengen en een uurtje koud wegzetten in grote kom . De spaghetti beetgaar koken, laten lekken. Spaghetti even terug in de pan en verwarmen met 1 el olie .Dan vermengen met de gesnipperde groenten. Zoveel olijfolie toevoegen dat het een mooi glanzend laagje krijgt.
Dit kan warm of koud worden gegeten

After the BBQ of yesterday now but ordinary for eating. Simply therefore still Mediterranean. It remains nicely therefore we is possible still outside food. Therefore delicious springpasta
molla degli spaghetti
spring spaghetti
ingredients
  • 1 green paprika
  • 2 tomatoes
  • 1 fennel
  • 1 red onion
  • 2 cloves garlic
  • 150 gr salts olives,
  • Salt pepper
  • 1 tl oregano olive oil
  • 300 gr spaghetti

Prepares
Paprika, tomatoes, fennel, onion, garlic and olives shred. These with salt, pepper and oregano and 3 ells mix olive oil and one hour put aside in large bowl. The spaghetti cooks gear, lets leak. Spaghetti just as in the pan and heats with 1 ell oil. Then mix with the shredded vegetables. So much olive oil adds that it gets nicely gleaming low. This is possible warmly or are eaten cold

Geen opmerkingen: