maandag 7 mei 2007

Indiase eierencurry

(English readers, please scroll down) Omdat ik nog nasi overheb van gisteren vandaag maar eens een Indiase eieren curry (bron kookboekje dinsdag van AH)

Indiase eierencurry
Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 2 uien
  • 2 el olie
  • 1 zak champignon roerbakmix
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 el milde currypasta
  • 1 blik kokosmelk (400ml)

Bereiden
Kook de eieren in 8 min hard en laat ze onder koud water schrikken. En pel ze
Verhit de olie in een wok en fruit de ui. Bak de roerbakmix 3 minuten mee op middel hoog vuur . Roer de tomatenpuree en de currypasta door de roerbakmix en bak het geheel nog een minuut
Schenk de kokosmelk bij de roerbakmix en leg de eieren erop. Verwarm het geheel nog 5 minuten op middelhoog vuur
Schep de rijst in kommen en lepel de curry erdoor. Serveer direct. Lekker met gefruite uitjes

Because I still rice overshot of yesterday today Indian eggs curry (source cookbook Tuesday of AH)
Indian eggscurry
Ingredients
  • 4 eggs
  • 2 onions
  • 2 oil ells
  • 1 pocket agarics rudder barge mix
  • 1 can tomato purée
  • 1 ell mild curry pasta
  • 1 can prepares coconut milk (400ml)

To prepare
Cook to the eggs in 8 minus hard and lets them under cold water be scared. And pel them hot the oil in a wok and fruit the onion. Barge the rudder barge mix 3 minutes on means high fire. Rudder the tomato purée and the curry pasta by whole still a minute gives coconut milk the rudder barge mix and barge at the rudder barge mix and leg the eggs. Whole minutes still 5 on means-high the rijst in bowls and spoon heats fire scoop the curry by it. Serve directly.
Nicely with baked trips

Geen opmerkingen: