Tagliatelle met champignonkaassaus (4 personen)
Ingrediënten
- 100 gr tagliatelle per persoon
- 2 et olijfolie
- 250 gr champignon
- 100 gr bloem
- 150 gr gorgonzola kaas
- 250 ml melk
- 150 ml groente bouillon
Bereiden
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen .Als je zelf verse maakt 4 min .Af en toe roeren.Verhit de olie in een pan . Snij de champignon in plakjes. Bak de champignons een beetje bruin .Voeg de bloem toe en laat die bruineren Voeg de melk en groentebouillon scheutje bij scheutje toe, Breek de gorgonzola in kleine stukjes en voeg het langzaam toe. Blijf roeren tot de kaas geheel is gesmolten is .Laat het nog 2 minuten pruttelen op een laag vuur . Maak op het op smaak met zout en peper .Doe de pasta op een bord en doe de saus er overheen . Serveer er een ciabatta bij
Geen opmerkingen:
Een reactie posten