maandag 12 maart 2007

Pasta met tonijn kappertjessaus

Na het weekend eens een lekker lichte maaltijd. Met een salade erbij

Pasta met tonijn kappertjessaus


Ingrediënten
  • 175 gr pasta
  • 1 winterpeen
  • 1 citroen
  • 4 el olijfolie
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bakje romaatjes
  • 1 blikje tonijnstukjes in olijfolie
  • 1 pot knappertjes
  • Zout en peper
Bereiden
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken
Winterpeen schilt grof raspen. Schil van citroen raspen. Citroen uitpersen. Van 3 el olijfolie,1 el citroensap(rest wordt niet gebruikt, citroenrasp, zout en peper dressing roeren. Wortel met dressing mengen
Tonijn laten uitlekken (gebruik de olijfolie van de tonijn. Voor meer smaak)Uien en knoflook pellen en snipperen. Romaatjes halveren. In een pan de tonijnolie verhitten.De ui en knoflook fruiten. Tonijn toevoegen en 2 min meeverwarmen. Kappertjes en romaatjes toevoegen en nog eens 2 min meeverwarmen .Met zout en peper op smaak brengen. Pasta met tonijnmengsel mengen. Met wortelsalade serveren.

Geen opmerkingen: