Kikkererwtenschotel met vegetarische shoarmareepjes
Ingrediënten
- 2 eetlepels olie
- 1 schaal vegetarische shoarmareepjes (ca. 400 g)
- 1 grote ui, in halve ringen
- 1/2 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 blik kikkererwten (200 g), uitgelekt
- 1 pak shoarmabroodjes (6 stuks)
- 100 ml volle yoghurt, op kamertemperatuur
- 2 teentjes knoflook
- 1 groene paprika, in zeer dunne reepjes
Bereiden
In wok olie verhitten en shoarmareepjes hierin 5 min. roerbakken. Ui door vleesreepjes scheppen en 5 min. meebakken. Tomaat en kikkererwten toevoegen en geheel nog 3-4 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes in broodrooster (of onder ovengrill) lichtbruin roosteren. Yoghurt op smaak brengen met knoflook ,zout en peper... Broodjes vullen met kikkererwtenschotel. Yoghurt erop scheppen en garneren met rauwe paprikareepjes De rest op het bord scheppen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten