Gebakken paprika aardappelschijfjes .
- 300 gr in plakjes gesneden aardappelen
- 2 el paprikapoeder
- 1 rode paprika
- 1 blikje doperwten
- 2 lekkerbekjes
- 2 el olie
Bereiden
Kook ongeveer 400 gr aardappelen 10 minuten .Giet ze af en laat ze afkoelen .Snij onder tussen een paprika in reepjes .Snij de aardappelen in even dikke plakjes .Doe de olie in een grote hapjespan. Laat de olie goed warm worden. Doe de aardappelschijfjes in de pan. Strooi de paprikapoeder over de schijfjes .Laat ze lekker goudbruin worden .Bij het keren strooi er nog een beetje paprikapoeder over Doe nu de reepjes paprika bij. Warm ondertussen de doperwten op met een klontje boter Maak de lekkerbekjes ook warm door ze 10 minuten in aluminiumfolie te wikkelen en dan in de oven te leggen .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten