Gado Gado Robert .
Ingrediënten
- 2 middelgrote aardappels
- 150 gram tahoe en/of tempeh
- Pindasaus
- 1 zak Oosterse roerbakgroenten (à 400 g)
- 100 gr sperziebonen
- 200 gr zilvervlies rijst
Bereiden
Kook de aardappels gaar en snij ze in plakjes. Kook ook de sperziebonen beet gaar. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzingen.
Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de tofu ca. 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak deze ca. 3 minuten op hoog vuur.
Verwarm intussen in een steelpan de satésaus op zacht vuur.
Verdeel aardappels over 2 borden en schik de groenten er om heen .Schenk de pindasaus er overheen .Schik hierom heen de groenteballetjes.
Serveer atjar tjampoer en kroepoek bij het gerecht.Strooi er nog wat gebakken uitjes er overheen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten