donderdag 15 februari 2007

De Kift

Er zijn van die mensen die het plezier niet gunnen in het koken en als ze dan een kruimeltje zien dan is gelijk je hele keuken vies .Alleen ik blijf het plezier houden in koken en schrijven .Al zit er wel een typfout in of ligt er een kruimel op me snijplank of lag er een een doekje in beeld Maar deze nijd heb ik nog nooit mee gemaakt .

Ik heb al meer gezegd zodra je kop boven het maaiveld uitsteekt dan komen ze met die grasmaaier. En als je ze van repliek dient dan gaan ze stemmen op je bij fooddrank en geven je lagere cijfers zodat je zakt in de lijst. Ik zal me nooit verlagen aan deze praktijken Waarom? Omdat ze zich de ongekroonde koning(ing)en van hobby kokend Nederland voelen .
Mijn enthousiasme wordt er niet minder maar misschien juist meer door!! . Ik hoef geen prijzen te winnen met kookwedstrijden . Bij mij gaat het er om vindt ik het lekker .Vind me huisgenoot het lekker en me vriend(in)en . Als bij ons een gast zegt zo “ Ik heb lekker gegeten Robert “is mij dat meer waard dan de ranking list van een top 100.
Laat ik voor op stellen dat ik niemand beschuldig maar het is wel kinderachtig. En laat ik dit zeggen als mensen anoniem hun menig geven .Daar reageer ik niet meer op !!!! Wees dan zo flink om je naam erbij zetten .En dan kunnen ze zien wie gereageerd heeft.

2 opmerkingen:

Aldo zei

Laat je niet kisten Robert, het gaat om het kookplezier en iedereen doet dat op zijn eigen manier!

Doe je nog mee met de receptenwedstrijd? Heb je nog een lekker kipreceptje?

Marjon zei

Robert, ga vooral door met je blog, en blijf genieten van het koken en het foto's maken! Niemand is perfect, en dat hoeft ook niet. Dat maakt het leven juist kleurrijk.

Groeten van Marjon.