woensdag 24 januari 2007

SALTIMBOCA Vega A LA ROMANA


Hij is er me nieuwe speeltje .Gisteren kwam hij per post. In een grote bananendoos en daarin de in originele verpakking me Pasta machine . Een mooie roestvrije stalen machine . En glimt tegen me aan.

Hier weer een heerlijke pasta

SALTIMBOCA Vega A LA ROMANA
ca. 4 Personen

Ingrediënten:
  • 300 gr fussilli
  • 400 gr sperziebonen
  • 1/2 pak tofu in plakken snijden van1/2 cm
  • bosje verse salie
  • ca. 30 gram boter
  • scheut gewone olijfolie
  • scheut witte wijn of bouillon
  • peper en zout naar smaak
Kook de pasta en de sperziebonen samen in 2 liter water kokend water in 12 min beet gaar


De boter en de olijfolie verhitten in een koekenpan en de tofu ca. 2 minuten aan elke kant bruin bakken. Doe dit in gedeeltes. De plakken tofu die klaar zijn in een ovenschaal in de oven op ca. 75°C. warm houden. Als alle plakken in de ovenschaal liggen, in de koekenpan waarin de tofu is gebakken een scheut witte wijn of bouillon schenken en alle het aanbaksel goed los roeren met wat peper en zout en eventueel nog wat kleingesneden salieblaadjes.
Serveer de pasta en de sperziebonen in een grote schaal .Leg hier Saltimbocca Vega boven open giet de saus over het hele gerecht

Geen opmerkingen: