Hij is er me nieuwe speeltje .Gisteren kwam hij per post. In een grote bananendoos en daarin de in originele verpakking me Pasta machine . Een mooie roestvrije stalen machine . En glimt tegen me aan.
Hier weer een heerlijke pasta
SALTIMBOCA Vega A LA ROMANA
ca. 4 Personen
Ingrediënten:
- 300 gr fussilli
- 400 gr sperziebonen
- 1/2 pak tofu in plakken snijden van1/2 cm
- bosje verse salie
- ca. 30 gram boter
- scheut gewone olijfolie
- scheut witte wijn of bouillon
- peper en zout naar smaak
De boter en de olijfolie verhitten in een koekenpan en de tofu ca. 2 minuten aan elke kant bruin bakken. Doe dit in gedeeltes. De plakken tofu die klaar zijn in een ovenschaal in de oven op ca. 75°C. warm houden. Als alle plakken in de ovenschaal liggen, in de koekenpan waarin de tofu is gebakken een scheut witte wijn of bouillon schenken en alle het aanbaksel goed los roeren met wat peper en zout en eventueel nog wat kleingesneden salieblaadjes.
Serveer de pasta en de sperziebonen in een grote schaal .Leg hier Saltimbocca Vega boven open giet de saus over het hele gerecht
Geen opmerkingen:
Een reactie posten