Nederlandse Tortilla
Ingrediënten
- ½ bakje champignons
- 1 zakje Mexicaanse wokgroenten
- 1 gesnipperde ui
- 1 potje kapucijners (300 ml)
- 50 gr gerapte kaas
- 6 voorgebakken tortilla’s
- 2 el olie
Bereiden
Verhit de olie in de wok. Doe de champignons en de ui in de wok en bak ze beetje bruin .Doe het zakje Mexicaanse wokmix er bij en wok 2 a 3 min .Draai het nu het gas naar matig en roer de uitgelekte kapucijners erdoor .Warm het flink het door. Ondertussen verwarm de tortilla’s Verwarm ondertussen de oven naar 200 gr C
Vul de tortilla’s door een grote eetlepel van het mengel in het midden te leggen .Rol nu de torilla op en leg met de naad naar boven op een bakplaat .Ga zo door tot alle tortilla’s gevuld zijn .Strooi er geraspte kaas over .Vooral over de naden .Doe de bakplaat in de oven en bak ongeveer 10 min (kaas moet gesmolten zijn)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten