vrijdag 26 januari 2007

Bakspulletjes

Iemand zei tegen me gooi je tekst eens door een tekstverwerker door je enthousiasme staan er wel eens tikfouten in . Dus vanaf heden gaat alles eerst via de tekstverwekker .Dan kan ik ook niet beticht worden van dat ik dingen kopieer. Het is gewoon als je in Nederland je kop boven het maaiveld uitsteekt dat gelijk die grasmaaier er aan komt. . Maar ik blijf nog steeds vol met enthousiasme me recepten publiceren . En al zullen ze gewoon zijn en geen moeilijke recepten dat je een eeuw in de keuken staat Ik weet ook wel dat het opbouwende kritiek is die ze geven .

De leukste niet kookwinkel is voor mij de Xenos . Je kunt voor weinig geld leuke bakspullen en keukenhulpjes kopen als beginnende kok. Vooral die siliconenbakspullen kosten daar geen drol.
Natuurlijk kijk ik wel eens op de officieel kookwinkels op internet . Dan schrik ik me echt dood van de prijs . Elke hobby kost geld maar je het moet wel leuk blijven .Wat hier op de foto’s ziet heeft mijn minder dan € 20 gekost. Vergelijk het eens met de grootste kookwinkel van Nederland Oldenhof Kookkado dan ben je wat duurder uit .

2 opmerkingen:

Willem Croese zei

Beste Robert,

Heel goed! 'Laat het kaas niet van je brood eten' door azijnpissers en taalpuristen. Niet iedereen is het gegeven vlekkeloos Nederlands te schrijven. Het gaat om de inhoud en mijn vader zei altijd al dat je de taal van de straat moet spreken. Kortom ga door!
En wat jouw bijdragen betreft ik vind het allemaal informatief en leuk.

Groeten, Willem.

Lien zei

Het leest gewoon een stuk makkelijker zo. Ik denk niet dat het iets te maken heeft met een kop boven een maaiveld. Het is eerder bedoeld om je nog meer plezier en profijt van je blog te geven.
En soms zat er natuurlijk wel iets bij van een ander, toch?