donderdag 25 januari 2007

Capucijnerswinterschotel

Door dat gekke event van duik in je keukenkasjes zei me huisgenoot. Kapucijners doe daar eens wat mee het is koud .Ik zag dat ik een potje capucijners had ,een pak mix voor kapucijners . Nou daar is toch een voedzame van te maken . Ik had nog een beetje fusselli over en van die namaak vlees reepjes en ui erbij en we hebben een wintermaaltijd.

Capucijnerswinterschotel
Benodigheiden
  • 1 ui gesnipperd
  • 300 gr vegatatairsche vlees reepjes ( of 300 gr gehakt)
  • 2 dl water
  • 1 grote pot capucijners
  • 1 fris zure appel (goudrenette)
Bereiden
Verhit de olie en bak de reepjes bruin(gehakt rul)
Bak de ui op laatst even mee
voeg het water toe en dan de mix toe en laat het 5 min met de deksel op de pan 5 min smoren.
Schep de bonen door de saus onder af en toe roeren op een laag vuur warm worden
Roer de appel net voor het serveren erdoor


Geen opmerkingen: