donderdag 25 januari 2007

Duik eens in voorraad kastNa 2 weken kokkerellen zat ik bij een andere blog te kijken .En daar is hoe ziet jouw kasje eruit.Foto's van overvolle voorraadkasten.Ik dacht dat is bij toch wel redelijk .Tot me huisgenoot zei "Heb je wel eens in de kasjes gekeken. Jij sleept ook van alles mee .Dan roep je van het wel handig als ik ziek ben
Op een aantal blog is er een Event aan de gang
"Duik in je voorraadkast" (Pantry pantings) heet het . De host hiervoor is Baking Soda
Dus doe mee, stuur een link van een post of een mail naar bakemyday(hier moet zo'n staartje)gmail.com met foto('s), naam en eventueel bijschrift.
Insturen kan t/m 5 febr. Daarna zal Baking Soda alle links bij elkaar zetten zodat we wereldwijd bij elkaar in de kastjes kunnen kijken. Je hoeft niet van te voren op te ruimen of te poetsen, alleen foto's maken; dus dat is voor iedereen te doen!

Ik heb me eigen kastjes vast hier neer geplant.Een beetje schaamte komt er ook bij als ik naar mensen kijk die het niet zo breed hebben .

1 opmerking:

Baking Soda zei

Ha Robert, leuk dat je meedoet! Je link staat genoteerd voor het lijstje straks.
Ik begrijp wat je zegt in je laatste opmerking; het is ook absoluut niet de bedoeling om nou eens te pronken met wat je hebt of anderen de ogen uit te steken. Echt niet.
Het is een spontaan idee geweest, plezier om te zien hoe mensen hun spulletjes bewaren en misschien wel goede ideeën op te doen, een feest van herkenning en misschien komen er wel vragen over bepaalde ingrediënten en wat er mee te doen.