donderdag 28 januari 2010

Spaghetti met garnalen

Spaghetti met garnalen

Ingrediënten

* 400 g gamba's
* olijfolie om te bakken
* 2 teentjes knoflook
* 4 eetlepels peterselie (fijngehakt)
* 1 Spaans pepertje (piment)
* 5 eetlepels wijn (wit/droog)
* 300 g tomaten in blik
* 350 g spaghetti
* zeezout
* peper (zwarte peper)


Bereiden
Pel de garnalen en maak ze schoon. Verhit de olie in een grote braadpan, voeg de geperste knoflook, de grofgehakte peterselie en de fijngehakte Spaanse peper al roerend toe. Bak de garnalen 1 minuut mee. Voeg de wijn en de fijngehakte tomaten toe en laat alles 2 tot 3 minuten pruttelen.

Kook ondertussen de pasta in een grote pan met kokend water met wat zout. Laat de pasta uitlekken, roer die door de saus en breng het geheel op smaak met peper en zout. Serveer dit gerecht onmiddellijk.

Geen opmerkingen: