woensdag 13 augustus 2008

Pasta met lenteui en kaas

Dit eenvoudige recept vond ik nog tussen me oude recepten .Helaas geen foto maar het is voedzaam
Pasta met lenteui en kaas
Ingrediënten

  • 500 gr. pasta naar keuze
  • 2 e.l. olijfolie
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 groene paprika, in kleine reepjes
  • 1 tomaat, zaadlijst verwijderd en in kleine blokjes
  • 100 gr. diepvriesdoperwten, ontdooid
  • 1 lenteui, in ringetjes
  • klein handje verse basilicum, fijngesneden
  • 200 gr. kaas licht gerijpt, geraspt
Bereiden

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit intussen de olie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en paprika. Voeg de blokjes tomaat toe en fruit 1 minuut mee
Schep het paprikamengsel door de pasta en meng er voorzichtig de doperwten, lenteui, basilicum door. Verwarm alles goed door in de pan, bestrooi met geraspte kaas en serveer direct.

Geen opmerkingen: